Joukkueet

Vuonna 2018 hiihtotapahtumaan osallistuivat:

Team Ceza (1/kilpasarja)

Team Ceza joukkue kerätään vain ja ainoastaan Kurun 24h-hiihto tapahtumaan. Joukkueeseen kuuluu useiden eri kestävyysurheilulajien huippu-urheilijoita sekä aktiiviharrastajista. Joukkueessa on esiintynyt vuosien varrella arvokisamitalisteja ja lukematon määrä eri lajien sm-mitalisteja. Joukkueen nimi tulee voidemerkistä Ceza. Voidemerkkiä myyvä Mikko Isohannu toimii joukkueen sponsorina, joukkueenjohtajan tehtäviä hoitelee Antti Äijälä.

Suksikaa kuuseen (2/kilpasarja)

Jos ette notta osaa meitin joukkoeesta kertoo, niin mää tuun ja annan vittaa!

Stoolin partiolaiset (3/kunto- ja hupisarja)

Stoolin Partiolaiset osallistuvat hiihtoihin iloisella joukkueella, joka koostuu vanhemmista ja nuoremmista hiihtäjistä. Kaikkia yhdistää leikkimielinen ja rento asenne hiihtoon!

TurkisBanaanit (4/kunto- ja hupisarja)

Mäntänvuoren Partiolaisten kylmäpäisin porukka jyrää latua puhtaasti juuston ja banaanin voimalla, sauhun noustessa huoltoteltan piipusta. Umpihangen kulkijat muodostuvat Ilvekset ja Eliittiketut seikkailijaryhmistä sekä Juustobanaanit tarpojista. No, on mukaan huolittu muutama aikuinen peränpitäjäkin. Ryhmä luottaa tyystin yksilösuorituksiin ja uskoo latua riittävän jokaiselle hiihtäjälle, hämäläiseen tapaan ajalla ei ole niin väliä, ehtiihän tuota… ”Täältä tulee Mänttä, suunta kohti länttä, pohjoiseen tai itään, eikä pelkää mitään!”

Tredu (5/kunto- ja hupisarja)

Tampereen seudun ammattiopiston henkilökuntajoukkue.

Kurun Ryhdin kuntohiihtäjät (6/kunto- ja hupisarja)

Kurun Ryhdin kuntohiihtäjät pitävät hiihtoperinettä yllä ja osallistuvat jälleen 24 tunnin urakkaan sekajoukkueellaan. Joukkueessa jokainen hiihtää tyylillään ja sopivaksi katsomallaan vauhdilla.

Kurun Kontiot (8/kunto- ja hupisarja)

Kurun partiolaisten joukkue.

Ryläyksen Ystävät (9/kunto- ja hupisarja)

Ryläyksen Ystävät ovat aina olleet yhtä suurta perhettä. Joukkueen aikuisjäseniä yhdistää halu ja kyky liikkua luonnossa mitä moninaisimmin keinoin ja hämmästyttävän pitkään. Lapsijäsenemme ovat kasvaneet ympäristössä, jossa toteamukseen ”Äiti lähtee nyt lenkille” vastataan kysymällä ”Minä päivänä sä tuut takaisin?” Joukkueen mummojäsenet tekevät ultraurheilun historiaa ikäluokissaan.

Männistö Immortals (10/kunto- ja hupisarja)

Sivulan suvun joukkue. Ensimmäinen ja viimeinen osallistuminen.

Järvelän suvun joukkue (11/kunto- ja hupisarja)

Tällä joukkueella on perinteitä, sillä jo ensimmäisissä Kurun 24 tunnin hiihtotapahtumissa oli mukana Järvelän perhejoukkue. Nyt Järvelän suvun joukkueessa on Elli ja Kalle Järvelän lapsia, lapsenlapsia ja lapsenlapsenlapsia puolisoineen. Heitä muuten hiihtää myös muissakin joukkueissa! Joukkueen jäsenten ikähaitari on 11-vuotiaasta yli seitsemäänkymmeneen. Järvelän suvun joukkueen nimi voisi olla myös Iso-Mustajärven Urheilijat, sillä kaikki hiihtäjät ovat myös tämän pohjoiskurulaisen urheiluseuran jäseniä.

Kipeät Ukkelit feat. Lovely Ladies (12/kunto- ja hupisarja)

Osa meistä on vuosien varrella hiihtänyt ja hölkännyt useita Pirkan tapahtumia jne ja monasti olemme osallistuneet jollakin sananmuuttaja-nimellä. Kipeät Ukkelit -nimellä olemme muistaakseni osallistuneet vain kerran aiemmin; Keuruun 24h juoksutapahtumaan muutama vuosi sitten. Nyt on mukana pari naista, joten nimeen tehty pieni lisäys. Osa porukasta on töissä Valmetilla, osa kavereita tai kavereiden kavereita.

Team Mörköperä (13/kunto- ja hupisarja)

Team Mörköperä osallistuu toistakertaa 24- tunnin rypistykseen. Joukkueen ydin koostuu kuruhiihdon ”konkareista” vuodelta 2016. Tälle vuodelle mukaan on värvätty muutamia kivenkovia täsmävahvistuksia joiden avulla ”kannua” lähdetään tavoittelemaan!

RC Eemeli (14/kunto- ja hupisarja)

Monena vuonna on oltu mukana. Viimeksi 2015:
https://www.youtube.com/watch?v=fMRPSdwW1ok
http://rc.eeme.li/

Herbalife (15/kunto- ja hupisarja)

Herbalife-hiihtelijät ovat leikkimielellä mukana. Vanhin osallistuja on 72 vuotias ja nuorin 8-vuotias. Joukkue haluaa viedä eteenpäin viestiä terveestä, aktiivisesta elämäntavasta. Mottona on ”pirtelö päivässä pitää pirteänä”.

Tassulla Konkkaaja (16/yksinhiihtäjät)

Syksyn 2016 syöpäleikkauksen jälkeen iski jokin kumma vimma haastaa itsensä tällaisiin vastaaviin suorituksiin. Ilman minkäänlaisia matka- tai aikatavoitteita. Mottona ”pahalta tuntuu, mutta yritetään silti”.

Kurun Yhtenäiskoulun oppilaat (20/nuorten sarja)

Joukkue koostuu Kurun Yhtenäiskoulun oppilaista. Koulumme oppilaat ovat innokkaita hiihtäjiä ja hiihtoa harrastamme iloisella mielellä liikuntatunneilla ja vapaa-ajalla. Joukkueessa hiihtää 3-9 luokkalaisia oppilaita.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: