Medialle

TIEDOTUSVÄLINEILLE                                 JULKAISUVAPAA

Kurussa hiihdetään 32. kerran 24-tunnin hiihtotapahtuma 9.2.-108.2.2019. Järjestyksessään 32. tapahtuma järjestetään Ylöjärven kaupungin ja partiolippukunta Kurun Kontioiden yhteistyönä.  Tänäkin vuonna hiihdon virallisena urheilujuomasponsorina toimii Herbalife.

Aikaisempien vuosien onnistuneiden tapahtumien perusteella on helppo lähteä tekemään vieläkin parempaa tapahtumaa. Oheistapahtumia vuorokauden aikana on runsaasti Hiihdon tapahtuma-alueella. Kurun kontioiden tavoitteena on tehdä tapahtumasta koko perheen yhteinen ulkoilu- ja liikuntatapahtuma.

Hiihdon lähtölaukaus kajahtaa klo 12. ja joukkueet aloittavat 24 tunnin mittaisen hiihtourakkansa. ”Tänäkin vuonna toiminnassa on nettikamera ja tulosten julkaisu netissä reaaliaikaisesti, mikäli sähkökatkoja ei tule. Toivomme, että sää suosii ja hiihtoreitti saadaan hienoon kuntoon”, kertoo tapahtuman johtaja Martti Kauppinen Kurun Kontioista.

Kanttiinin pidosta vastaa tänäkin vuonna partiolippukunta Kurun Kontiot. Kanttiini huolehtii niin kisailijoiden kuin yleisönkin tarpeista. Tarjolla on leivonnaisia, ruokaa, leipiä ja erilaisia makeisia.

Sarjoja löytyy neljä erilaista: perinteiset kilpa-, hupi- / kunto-ja nuortensarja. Vuoden 2019 uutuutena on yksinhiihtosarja. Hiihdon kilpailukeskuksena toimii Kurun urheilutalo (Myllymäentie 2, 34300 Kuru). Paikalle on opastus kantatie 65:lta. Joukkueiden ilmoittautumisia otetaan vastaan 1. helmikuuta asti tapahtuman nettisivuilla: 24tunninhiihto.worldpress.com .

Lisätietoja tapahtumasta löytyy tapahtuman nettisivuilta ja niitä antaa myös tapahtumavastaava Jaana Tiura 050-3229697 jaana.tiura@ylojarvi.fi tai tapahtuman johtaja Martti Kauppinen, 0400 802 565 tai martti.kauppinen@iki.fi.

* * *

Vuoden 2019 tapahtuman virallinen urheilujuomasponsori Herbalife

* * *

Kurun 24 tunnin hiihtotapahtuma muissa medioissa:

* * *

Kuvia vuoden 2016 tapahtumasta:

Kommentointi on suljettu.